Testa gratis

Om Wype

Wype är framtaget av Bonnier Publications som står bakom över 40 varumärken och ges ut i upp till 6 länder. Bonnier Publications A/S fokuserar på att leverera kunskap och underhållning av hög kvalitet som omfattar många olika ämnen som till exempel historia, hälsa och träning, fotografering, gör-det-själv, mat, mode och vetenskap.

Urval i Wype
Med Wype får du tillgång till alla de senaste utgåvorna av alla våra tidningar samlat i ett digitalt universum. Med populära tidningar såsom M Magasin, Allt om Mat, Teknikens Värld och många fler finns det underhållning för historienörden, sportentusiasten, den modeintresserade, den äventyrslystna – och säkert för dig också!

Förbättrad läsupplevelse
Wype har en rad nya funktioner som gör det enklare och bekvämare att läsa tidningar och artiklar på dina olika enheter – både hemifrån och när du är på resande fot. En av de förbättrade funktionerna är läsupplevelsen där vi har klippt ut texten från tidningarna så att artiklarna kan läsas som ren text. På det sättet kan du styra textstorleken så att den passar dig. Det kan du göra på texter som utgivits från och med december 2018.

Dela med familjen
Med Wype kan du fördjupa dig i våra tidningars olika världar. Wype kan användas på upp till 5 enheter så att hela familjen kan dela på bra innehåll.

Ladda ner och läs när du är offline
Ladda ner titlar när du har internetuppkoppling så att du alltid kan läsa dina favorittidningar och artiklar när du är offline utomlands eller på flyget.

Bokmärk dina favoritartiklar
När du läser en artikel kan du trycka på bokmärkesikonen så läggs artikeln till i bokmärkesöversikten. Då kan du snabbt hitta dina favoritartiklar igen – eller samla massor av artiklar som du vill läsa senare.